Verstappen maakt indruk: ‘Hij is negentien en had een zeer goede speech’

7737
Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images

Het gaat dit seizoen niet van een leien dakje voor Max Verstappen, maar ook crewleden en fabrieksmedewerkers balen er stevig van. Daarom gaf de Nederlander pas een motiverende speech tegenover mensen die aan zijn auto werken.

Christian Horner is onder de indruk van de toespraak van Verstappen. “Maandag heeft Max in de fabriek de medewerkers toegesproken. Ik was daar erg van onder de indruk, want hij is pas negentien jaar en had een zeer goede speech. Hij vertelde dat iedereen in hetzelfde schuitje zit. Max sprak de mannen moed in en is blij dat het team progressie boekt”, aldus de teambaas.

Horner heeft er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen en stelt dat Verstappen geduld moet hebben. “Max is jong en ongeduldig, maar dat hoort bij de leeftijd. Hij ziet de ontwikkelingen en weet wat er nog aan komt. We hebben veel progressie geboekt en de coureurs merken dat zelf ook. De balans is beter geworden en we hebben downforce gewonnen”, is Horner positief. “Ik hoop dat er races komen waarin we met de snelsten kunnen vechten.”

[plista]